http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

REVEAL TRAILER

Prvi trailer za Assassin's Creed III!

Nakon što su se prije nekoliko dana pojavile prve glasine o nadolazećem Assassin's Creedu, Ubisoft je sada napravio i službenu objavu. Assassin's Creed III biti će, kažu, njihova najambicioznija igra dosad

Prije nekoliko dana pisali smo o prvom procurjelom concept-artu iz nadolazećeg Assassin's Creeda III, a odmah po tome pojavili su se i prvi screenshotovi i informacija da će Ubisoft službeno najaviti igru 5. ožujka što se na kraju i dogodilo.

 

Zanimljivo, igra je u razvoju već pune tri godine, od izlaska Assassin's Creeda 2 što znači da se na njenoj produkciji radilo usporedno s Revelationsom i Brotherhoodom. Ubisoft se također pohvalio činjenicom da je produkcija Assassin's Creeda 3 dvostruko veća od produkcije bilo koje Ubisoftove igre dosad. U prijevodu – na igri radi Ubisoft Montreal studio uz pomoć čak još šest ubisoftovih studija.

 

Igra je na novom engineu pod imenom 'Ubisoft-AnvilNext', a kao što se i pretpostavljalo, bit će smještena u vrijeme američke revolucije. Također, franšiza dobiva i novog protagonista Ratohnaké:tona, mješanca indijanske i engleske krvi.

 

No da vas ne zamaramo pustim brojkama i činjenicama, pogledajte prvu najavu Assassin's Creeda III.

 

 

Igra će se na tržištu pojaviti 30. listopada ove godine za PC, PS3, Xbox 360 i Wii U.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije