http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

2K CZECH

Autori Mafia franšize rade na GTA V?!

Mafia
Prema jednom izvoru, 2K Czech, studio koji stoji iza franšize Mafia pridružio se Rockstaru u produkciji nadolazećeg Grand Theft Auta

U posljednje vrijeme u mnogo smo se navrata osvrtali na brojne glasine unutar industrije igara, no zanimljiva je činjenica da se većina njih na kraju pokaže – točnima. Prema najnovijim glasinama koje prenosi VG247, 2K Czech, studio zaslužan za Mafiju, navodno surađuje s Rockstarom na nadolazećoj igri Grand Theft Auto.

 

Da, znamo, zvuči potpuno suludo, no stvar nije bez utemeljenja. 2K Czech je, naime, u vlasništvu Take Twa, a i izdavač je i Rockstarovih igara. Zbrojite dva i dva. Prema VG247, 2K Czech zadužen je za 'animacije u cut-scenama i općenito gameplay' što god to točno značilo. Da stvar bude interesantnija, 2K Czech surađuje s Rockstarom i iz vlastitog interesa, kako bi im prikupljeno iskustvo pomoglo u razvoju Mafia III na kojemu trenutačno rade. Take Two navodno priželjkuje da se Mafia pretvori u jedan od najvećih franšiza u gaming industriji, zbog čega je i inicirana ova suradnja. 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije