http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GREJT SUKSES!

Fruit Ninja Kinect skinut preko milijun puta

Fruit Ninja HD
Half Brick Games mali je studio koji je postigao jako veliku stvar svojom hit ninja igrom

Renomirani autori jedne od najviše dowloadanih igara za iPhone, Halfbrick Studios, objavili su kako je jučer njihov Xbox360 port postigao impresivne rezultate. Njihova hit-igra pod imenom Fruit Ninja u kojoj pomoću kinecta zamasima rukom sjeckate povrće na ekranu svog  televizora postala je toliko popularna da je skinuta preko milijun puta.

 

Fruit Ninja trailer

 

Halfbrick je više nego oduševljen ovim razvojem događaja te se ovom prilikom zahvalio svima koji su ih podržavali preko godinu dana od izdanja same igre. Napominju kako se najviše ponose činjenicom kako su uspjeli napraviti naslov koji premašuje granice platforme za koju je rađen. Igra za IPhone koja je jednostavnu i zaraznu ideju prenijela na next gen konzolu definitivno je nešto vrijedno spomena. Fruit Ninja Kinect možete skinuti na Xbox Live Marketplaceu za 880MSP-a.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije