http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SRCEDRAPAJUĆI RAT

Prvi trailer za Medal of Honor: Warfighter!

mohwarfighter
EA je objavio prvi trailer za nedavno najavljeni MoH: Warfighter

Krajem veljače objavili smo prvu vijest o nadolazećem Medal of Honoru pod imenom 'Warfighter'. O igri tada nije objavljeno mnogo informacija osim toga da će biti na engineu Frostbite 2.0 (Battlefield 3, NFS: The Run) te da će igrači opet preuzeti ulogu protagonista unutar jedinice Tier 1.

 

Sada pak je napokon objavljen i prvi trailer koji prikazuje specijalni odred u akciji, no bez previše opipljivog materijala s obzirom na mračne scene.

 

 

EA je potvrdila da će se igra odvijati (pokušajte djelovati iznenađeno) na niz lokacija diljem svijeta, od eliminiranja pirata u Somaliji do potrage za teroristima u Maleziji. Pojedine dijelove scenarija napisali su bivši i još aktivni vojnici što 'otkriva srceslamajuću stranu rata ispričanu kroz oči obitelji vojnika'.

 

Već plačemo. Medal of Honor: Warfighter na tržištu bi se trebao pojaviti u listopadu ove godine, baš kao i jučer razotkriveni Assassin's Creed III.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije