http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ČETVERONOŽNA KAMPANJA

Nintendo za glasnogovornika u reklami unajmljuje - psa

Uggie_FINAL3
Nintendova nova reklamna kampanja doslovno obara s nogu

U slučaju da mislite kako reklame jednostavno ne mogu postati više razvodnjene nego što su sada, pripremite se za novu Nintendovu kampanju. Pošto su se, pretpostavljamo, zasitili silnih kampanja u kojima sudjeluju ljudski glumci, genijalci iz Nintendovog marketinga napravili su reklamu za Nintendogs and Cats pomoću Uggija - psa proslavljenog u nedavno nagrađenom filmu 'The Artist'.

 

vau vau

 

U ovom izvanrednom uratku gledamo simpatičnog četveronošca kako laje na neki kufer izvan kadra, maše šapicom i potpisuje fotografije. U jednom trenu čak i igra slatki mali 3DS. Ha-ha-ha-ha, kako neodoljivo. Ipak, drama spota se ushuktava kada šef firme dolazi u posjet. Na sreću, rezolucija ove nezgode ubrzo je riješena mahanjem i pantomimom. Nije da se smatramo baš toliko izbirljivima, no poanta je da nam ovaj spot, ma koliko on maštovit bio, nije baš sjeo. Međutim, sigurni smo kako će demografija između šest i 10 godina ovu simpatičnu reklamu objeručke prihvatiti.

 

E, ovakve reklame možemo poštovati

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije