http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

HEAVY HITTERS

Motorizirani patriotizam BioShock Infinitea

BioShock-Infinite_Motorized-Patriot_004
U novom traileru ekipa iz Irrational Gamesa predstavila je jednog od neprijatelja iz nadolazećeg Bioshock Infinitea

Prije nekoliko dana napokon je objavljen datum izlaska najnovijeg projekta Irrational Gamesa i treće igre u serijalu BioShock. Iako ćemo na iskustvo Infinitea morati pričekati sve do studenoga ove godine, sve dostupne informacije ipak ulijevaju povjerenje i indiciraju da Irrational zna što radi.

 

U svojem najnovijem traileru tako su predstavili jednog od neprijatelja po imenu Motorized Patriot. Kao što mu govori i ime, radi se o primitivnom robotu u obličju nalik na prvog američkog predsjednika Georgea Washingtona koji posjeduje veličinu i paljbenu moć, no okretnost i inteligencija nisu mu jača strana.

 

 

Ono što će pak biti vrlo interesantno je to da će svaki od neprijatelja u Infiniteu imati i pozadinsku, osobnu priču. Naime, svi neprijatelji od kojih će dobar dio biti i primitivni roboti nekada su služili lebdećem gradu Columbiji na različitim radnim mjestima i funkcijama. Motorized Patriot tako je nekada bio gradski vodič koji je uz to i dočekivao goste koji su pristizali u grad.

 

Osim što će takve sitnice značajno pridonijeti atmosferi i osjećaju autentičnosti scenarija, ekipa iz Irrationala implementacijom različitih neprijatelja želi u borbu uvesti više dinamike i različitosti što je, barem prema Kenu Levineu, kreativnom  šefu Irrationala, nedostajalo prvim dvjema igrama u franšizi BioShock.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije