http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

LICE RATA

Prvi trailer za Crytekov 'Warface'

warface-europa-release-screens-003
Malo je poznato da Crytek radi na besplatnom multiplayer FPS-u pod imenom 'Warface', a igra je danas dobila i svoj prvi trailer

O Warfaceu smo po prvi puta pisali krajem 2010. godine kada je i službeno najavljen. Ukratko, radi se o besplatnom multiplayer FPS-u smještenom u blisku budućnost na kojemu radi Crytek Kiev, ukrajinska podružnica Cryteka. Zanimljivo , igra je na početku zamišljena kao projekt Crytek Seoula, južnokorejske podružnice Cryteka te bi 'Warface' bio namijenjen isključivo azijskom tržištu.

 

Stvari su se očito promijenile te je potvrđeno da će igra sigurno biti lansirana i na zapadnim tržištima i to kao – PC ekskluziva.

 

Naravno, igra koristi CryEngine 3 zbog čega možemo očekivati tehnički izvrsnu igru, a kako će se igrati moći ćemo saznati još ove godine, iako je točan datum izlaska još nepoznat.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije