http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SILENT HILL! FIFA STREET!

Igre koje izlaze ovoga tjedna

fifastreet
Izlazak novog Sillent Hilla i FIFA Street-a obilježiti će ovaj tjedan koji će sigurno donijeti razočaranje vlasnicima PC platforme

Mass Effect 3 na tržištu se pojavio prošloga petka i neki su ga, sigurni smo, odigrali već i po nekoliko puta. Neki su zadovoljni, ne neki baš i ne, no nije li tako bilo oduvijek? Bilo kako bilo, život ide dalje, a ovaj tjedan moći ćemo zaigrati nekoliko potencijanih hitova koji će sigurno razveseliti mnoge.

 

Svakako najisčekivanija igra ovoga tjedna je potpuno novi Sillent Hill pod nazivom 'Downpour'. Ako ste ikada zaigrali koju od Silent Hill igara, onda otprilike znate što očekivati i od Downpoura. Radi se o osmom nastavku u franšizi koji je pogonjen Unreal 3 engineom i to za Xbox 360 i PS3 konzole, dok će PC igrači i ovoga puta ostati kratkih rukava. Također, Downpour će biti prva igra u serijalu koja će na PlayStationu 3 imati mogućnost 3D prikaza.

 

Igrač će u igri preuzeti ulogu Murphyja Pendletona, zatvorenika koji je s ostalim zatvorenicima sletio s ceste na putu prema Silent Hillu, a radnja će se odvijati u jugoistočnom dijelu grada koji nije prikazan ni u jednoj igri dosad i biti će potpuno nepovezana s događajima svih Silent Hill igara dosad.

 

Sillent Hill: Downpour na tržištu će se pojaviti već sutra, 13. ožujka.

 

 

Ništa manje isčekivana nije ni nogometna simulacija FIFA Street koja je zapravo reboot pomalo zaboravljenog serijala. Iako smo kroz godine vidjeli nekoliko pokušaja simulacija uličnog nogometa, ova zaista obećava. Naime, na igri radi dio ekipe koja je radila na fenomenalnoj FIFA-i 12, a 'Street' koristi i njen engine.

 

Zaštitno lice igre je Lionel Messi, (po)najbolji igrač današnjice, a igra će se moći zaigrati u petak i to na Xbox 360 i PS3 platformama. Od PC verzije i u ovome slučaju – ništa.

 

 

Osim ova dva potencijalna hita, ovoga tjedna iztlaze i sljedeći naslovi;

 

All Zombies Must Die! – (12. ožujka – PC)

 

 

Birds of Steel – (15. ožujka – Xbox 360, PS3)

 

 

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generations – (13. ožujka – Xbox 360, PS3)

 

 

Yakuza: Dead Souls (16. ožujka – PS3)

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije