http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ANNA

Prvi trailer za intrigantnu PC ekskluzivu

Anna_Exterior_WIP_01
Donosimo vam prvi trailer za Annu, nezavisnu point-and-click istraživačku igru koja bi mogla zaintrigirati mnoge

Nedavno ste mogli pogledati našu recenziju 'Dear Esther', potpuno neobične exploration igre koja u gaming donosi jednu sasvim novu dimenziju. Radi se o gotovo duhovnom iskustvu u kojem se igrača ne zamara healthom, napucavanjem neprijatelja i sličnim, već priprostim istraživanjem okoline i jednostavno - življenjem.

 

Vrlo sličnu igru donosi nam i nezavisni Dreampainters studio; 'Anna' je exploration point-and-click igra smještena na sjever Italije, u dolinu Val D'Ayas, a njen se scenarij temelji na drevnim legendama.

 

Igra će imati tri različita završetka, a svaki od scenarija trajati će po tri puna sata. Kao i u slučaju 'Dear Esther' i Anna će biti PC ekskluziva čiji prvi trailer možete pogledati ovdje;

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije