http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PRODAJA ČINI ČUDA

Remedy razmišlja o novom Alan Wakeu

Alan Wake
Kako stvari stoje, uskoro bismo mogli gledati nastavak čuvenog survival horrora

Prema Remedy Entertainmentu, serijal Alan Wake ima budućnost. Zbog čega, pitate se. Pa zbog prodaje, naravno. Xbox360 i PC verzije nedavno su dosegle vrtoglavih dva milijuna prodanih primjeraka, što je potaklo autore igre da se pozabave idejom izrade nastavka. Znate ono, ako ovaj zaradi milju i pol, još je to dobar biznis.

 

Zi trejler!

 

Alan Wake je, u slučaju da niste čuli za igru, survival horror rađen po modelu novela čuvenog Stephen Kinga. Zahvaljujući tome, igra ima stvarno dobar pacing, atmosferu i naraciju. Drugi nastavak će, po zakonu nastavaka video igara imati barem DVOSTRUKO VIŠE SVEGA. Sa radošću ga iščekujemo, kao i pripadajući DLC koji bi, kako to developeri vole raditi ovih dana, trebao izaći isti dan kada i igra.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije