http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DAREŽLJIVI EA

SW: The Old Republic besplatan preko vikenda

swtor
EA i BioWare objavili su da će njihov recentni MMO 'The Old Republic' biti potpuno besplatan za igranje ovoga vikenda

U posljednjih nekoliko godina svjedoci smo da sve više MMO naslova prelazi u free-to-play model (ciničniji ga nazivaju i 'pay-to-win' modelom) i tako ne samo da povećavaju bazu igrača već i prihode. Naravno, tako nešto još se nije dogodilo jednom World of Warcrafu, no i Blizzard je počeo s određenim mjerama za privlačenje novih i starih igrača.

 

EA i BioWare odlučili su pak njihov recentni MMO Star Wars: The Old Republic otvoriti za sve na nekoliko dana i to ovoga vikenda, najvjerojatnije kako bi privukli nove igrače. Akcija će trajati od petka do ponedjeljka i u tom vremenu igrači će moći stići do 15. levela i to kroz Flashpoint vašega lika, Origin World, Capital World, sve flote i ratne zone.

 

Za bilo kakva dodatna pitanja zavirite u dobri stari FAQ.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije