http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ZA SVA IZDANJA

Prednosti prednarudžbe Guild Warsa 2

gw2
Kao i za većinu današnjih igara i ArenaNet je ponudila posebne pogodnosti igračima koji Guild Wars 2 kupe ranije

Od 10. travnja započinju prednarudžbe za Guild Wars 2, najisčekivaniji MMO ove godine. Igrači će moći naručiti Standard, Deluxe i Collector's edicije uz nekoliko pogodnosti svima koji igru naruče ranije. Oni će moći sudjelovati u vikendskim beta eventovima i igru zaigrati tri dana prije službenog početka prodaje finalne verzije. Osim toga, igrači će primiti i tzv. 'Hero's Band' koji će imati ulogu potenciranja različitih moći.

 

NCsoft

 

Najbogatije, Collector's izdanje stajati će 150$, a sadržavati će statuu Rylock Brimstonea visoku 10 inča, pet art printova, knjigu o produkciji GW2, soundtrack CD, pet in-game itema i naravo – igru.

 

Digitalno Deluxe izdanje u pretprodaji će stajati 80$ dok će standardno izdanje stajati 60$.

 

Točan datum izlaska igre još nije poznat, no pretpostavlja se da bi se on mogao dogoditi u ljeto ove godine, nakon velikog beta testiranja koje će se održati krajem ovoga mjeseca.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije