http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ZA MJESEC DANA

Risen 2: odgođena verzija za konzole

risen2
Izdavačka kuća Deep Silver objavila je da će konzolaška verzija nadolazećeg Risen 2 RPG-a biti odgođena i to za punih mjesec dana

PC verzija Risena 2 biti će objavljena 27. travnja, a verzije za PS3 i Xbox 360 27. svibnja, objavljeno je danas iz Deep Silvera, kuće zadužene za objavu nadolazećeg RPG-a iz Piranha Bytes studija. Ova potvrda stiže nekoliko dana nakon pojave glasina o odgodi svih verzija igre.

 

Vlasnici PC-a tako mogu odahnuti jer ovaj RPG piratske tematike moći će zaigrati kada su i isplanirali. Podsjećamo, na igri rade kreatori Gothic serijala (koji je kasnije preuzeo i uprskao Spellbound Entertainment), a radi se o nastavku na solidni original iz 2009. godine.

 

Igrač u igri preuzima ulogu iz prvog Risena koji je sada potpuno drugi čovjek pokoleban prekomjernim količinama alkohola. Radnja je smještena u neodređeno tropsko područje u vrijeme procvjeta pomorskog piratizma koji danas tako lako romantiziramo, a društvo će nam praviti još nekoliko likova poznatih iz prvoga Risena.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije