http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

MARK REIN

Epic: 'Konzole sljedeće generacije moraju nadmašiti sva očekivanja'

samaritan
Dopredsjednik Epic Gamesa Mark Rein iznio je svoj stav o očekivanjima koje tržište ima od sljedeće generacije konzola

Epic Games jedan su od najvažnijih studija današnjice, ne toliko zbog njihovih igara (Gears of War je izvrstan, al ne i izvanserijski serijal) koliko zbog Unreal 3 enginea, možda i najviše korištenog enginea u povijesti igara. Iako od Unreal 3 enginea još nismo vidjeli sve što je pokazao i Samaritan project demo, Epic već radi na Unreal 4 engineu i to s namjerom da na neki način generira pritisak na Sony, Microsoft i Nintendo kako bi u next-gen konzole implementirali što bolji hardware, jer, ako to ne učine – 'Apple će ih prestići' – siguran je Rein.

 

'Konzole sljedeće generacije moraju nadmašiti sva očekivanja, a svoj ulaganja vratiti prihodima od softvera. Ako proizvođači konzola ne implementiraju najbolji dostupan hardver, postoji mogućnost da će korisnici odbiti prelazak na sljedeću generaciju. ' – izjavio je Rein i zaključio – 'Ipak, vjerujem da će nas Microsoft, Sony i Nintendo sve pozitivno iznenaditi.'

 

Podsjećamo, sljedeća Nintendova konzola, Wii U na tržištu će se pojaviti još ove godine, a sljedeća Microsoftova konzola zasad poznata pod kodnim imenom 'Durango' sljedeće godine. Nažalost, još nema nikakvih informacija o tome u kojoj je fazi Sony s produkcijom sljedeće PlayStation konzole.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije