http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

FANOVI PREUZIMAJU INICIJATIVU

Sakupili novac kako bi promijenili kraj Mass Effecta 3

Mass Effect 3
Upozorenje: ovaj članak, kao i njegov priloženi video isječak mogli bi imati nekoliko SPOILERA koji bi mogli razočarati igrače Mass Effecta 3

Općenito je poznati kako igrači manje-više teško podnose završetak novog Mass Effecta 3. Sudeći prema najnovijim vijestima iz farme bedastoća koju zovemo internet, neki igrači su čak bili spremni donirati novac kako bi Bioware promijenio "nesretni svršetak". Prema Biowareu, ovakav slijed priče potreban je da igrači počnu razgovarati o tome, no iskreno - nama nije jasno koliko netko blesav može biti da krene plaćati dodatni novac firmi samo kako bi ona promijenila nešto što se igraču ne sviđa kod SAME PRIČE u čisti fan service.

 

NEEEEEEEE!

 

Iskreno, poznajući Electronic Arts, ne bismo se čudili da u nekom danom trenu izbace DLC od 5 dolara gdje umjesto neizvjesne "bedare" Sheparda na kraju dočeka quick time event gdje se ševi sa svim ženskim likovima u igri odjednom. Do tog trenutka, nastavimo kukati ili donirajmo Child's Playu još novaca u nadi kako će Bioware pokazati milost i konačno izdati patch gdje igra završava onako kako treba - na oduševljenje svih rasplakanih šesnaestogodišnjaka diljem svijeta.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije