http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

U SVIBNJU

Objavljen datum izlaska Diabla III!

diablo 3
Blizzard je napokon objavio točan datum izlaska dugoisčekivanog hack'n'slash RPG-a

Stigao je i taj dan. Blizzard je objavio točan datum izlaska jedne od najisčekivanijih igara ove godine, Diabla III. Podsjećamo, radi se o nasljedniku legendarnog Diabla II nakon čijeg je izlaska započela produkcija trećeg dijela franšize, a igra je službeno najavljena tek 2008. godine. Danas, gotovo 11 godina nakon početka produkcije imamo točan datum izlaska Diabla III: 15 svibnja. Ove, godine, dakako.

 

Ova vijest dolazi nedugo nakon što je Blizzard objavio da finalna igra neće sadržavati PvP te da će on biti naknadno implementiran u igru putem besplatnog patcha. Posljednji stadij razvoja igre bio je poprilično buran pa je tako Blizzard najavio neke temeljite promjene u samoj gameplay mehanici što je izazvalo buru reakcija među obožavateljima franšize, a njihovo povjerenje dodatno je poljuljao stav Blizzardovog glasnogovornika koji je obožavateljima savjetovao da 'snize očekivanja'.

 

Igra će se na tržištu pojaviti u standardnom, ali i izdanju za kolekcionare koje će sadržavati igru, behind-the-scenes Blu-Ray, soundtrack CD, knjigu s artom te Diablo II i sve ekspanzije. Standarno izdanje stajati će 60$, kolekcionarsko 100$, a igru možete dobiti i potpuno besplatno uplatite li godišnju pretplatu na World of Warcraft.

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije