http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

U SVIBNJU?

Uskoro objava The Elder Scrolls MMO-a?

skyrim
Želja mnogih da zaigraju MMO smješten u The Elder Scrolls okružje napokon bi se trebala ostvariti

Bethesda bi u svibnju ove godine trebala službeno predstaviti The Elder Scrolls MMO. Tako barem tvrdi nekoliko anonimnih izvora za Tom's Guide. Pod imenom 'Elder Scrolls Online', igra bi se trebala odvijati nekoliko stotina godina prije Arene, prve The Elder Scrolls igre te punih tisuću godina prije Skyrima.

 

O cijelom projektu, dakako, moglo se doći do vrlo malo informacija, no prema jednoj od njih u igri bi trebale egzistirati tri frakcije, a svaku bi predstavljala jedna životinja: lav, zmaj te feniks ili orao.

 

Nakon službene objave u svibnju, igra bi trebala biti predstavljena i na ovogodišnjem E3 eventu početkom lipnja te u kolovozu na tradicinalnom QuakeConu, rame uz rame s Doom 4. Glasinama u prilog ide i činjenica da ZeniMax, tvrtka vlasnica Bethesde, već neko vrijeme otvoreno traži ljude 'za rad na MMO projektu'.

 

Odlikaše koji vječno žele znati više još jednom upućujemo na temu u kojoj smo se pozabavili poviješću The Elder Scrolls serijala.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije