http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

STIŽE PODRŠKA

League of Legends: upoznajte Lulu

Lulu_Splash_2
Riot Games pomno je pratio vapaje gomile fanova te u igru konačno doveo još jednog lika s ulogom podrške

Gdje je support? Što taj lik radi? Zašto ne kupuje wardove? Gdje su healovi? To su najčešća pitanja koja stižu podršku u lošoj partiji League of Legendsa. Novi champion, Lulu, jest AP/support hibrid koji po prirodi možda ne heala, no svejedno predstavlja veliku prijetnju protivničkom timu. Prema svemu sudeći, njezina jedinstvena moć pretvaranja protivnika u bezopasne beštije mogla bi postati nova ozbiljna prijetnja u mnogim situacijama.

 

Neslužbeni pregled Luluinih skillova

 

Sudeći prema njezinom skillsetu, njena funkcija više će naginjati prema Janninoj, s time da, kao što smo već napomenuli, ne koristi nikakvu vrstu healinga, što je obično sinonim za većinu likova s ulogom podrške. Usporavanje, povećavanje saveznika, štit, direktna šteta i čuveni polymorph - potpisne su moći ovog novog lika League of Legendsa. Međutim, sudeći prema klipu koji opisuje nadolazeće izmjene u samoj igri, to nije jedina novost koja će zadesiti igrače ove popularne igre. Zajedno sa novim AP supportom u igru dolaze i dva vrlo bitna oslabljenja/nerfa, i to na Rammusu i Shacou. Rammusova sposobnost brzog čišćenja džungle, kao i mogućnost vrlo efikasnog gankanja oslabljeni su redukcijom osnovnih statova. Shaco je, u drugu ruku, onesposobljen do te mjere da ne više ne može toliko efikasno utjecati na ranu partiju.

 

Hrpa dislikeova...HRPA

 

Također, s novom zakrpom dolaze i tri nova skina, i to za Gravesa i Kog'mawa. Naposljetku, tu je i novi item pod imenom Maw of Malmortius - 35 Mr i 55 Ad ofenzivni predmet sa jedinstvenim passiveom koji igraču dodaje toliko štete koliko mu trenutno postotaka HP-a nedostaje. Također, isti aktivira jedinstveni štit koji blokira 300 magične štete ukoliko izvor iste ošteti igrača na manje od 25% maksimalnog zdravlja. Lulu patch trebao bi se na EUW i EUNE serverima pojaviti oko srijede. Do tada, strpljen - spašen.

 

Kosturski Kog :)

 

Mafijaš graves!

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije