http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NINJA GAIDEN! RESIDENT EVIL!

Igre koje izlaze ovoga tjedna

ng3
Iako velik dio gejmerske populacije još uvijek igra Mass Effect 3 ili se žali na njegov završetak, ili oboje – život ide dalje, pa tako i gejmerska industrija. Ovoga tjedna tako ćemo moći zaigrati nekoliko potencijalnih hitova

Naijiščekivaniji naslov ovoga tjedna je Ninja Gaiden 3, treći dio u poznatoj franšizi koji će se na tržištu pojaviti ovoga petka na konzolama Xbox 360 i PlayStation 3. U produkciji je i verzija za nadolazeći Wii U, a PC igrači opet ostaju kratkih rukava. Radnja igre izravno se nastavlja na prethodnu, a igrači će još jednom preuzeti ulogu Ryu Hayabuse koji kreće u London u lov na teroriste po nalogu japanskog ministarstva obrane.

 

 

Istoga dana na tržištu će se pojaviti i Resident Evil: Operation Raccoon City u verzijama za PS3 i Xbox 360, dok će se vlasnici PC-a morati strpjeti do 18. svibnja. Radnja igre odvija se za vrijeme radnje Resident Evila 2 i Resident Evil 3: Nemesis u Racoon Cityju čiji su stanovnici pretvoreni u zombije T-virusom koji je proizvela kompanija Umbrella. Igrač će moći preuzeti ulogu pripadnika USS-a, Umbrelline zaštitarske tvrtke te imati zadatak skrivanja dokaza o upletenosti tvrtke u incident ili pak pripadnika United States Special Operation Forcea sa zadatkom razotkrivanja upletenosti Umbrelle.

 

 

Uz Operation Racoon City vlasnici konzola PS3 i Xbox 360 moći će zaigrati i remasterirane HD verzije Silent Hilla 2 i Silent Hilla 3 u sklopu paketa Silent Hill HD Collection.

 

 

Osim spomenutih na tržištu će se pojaviti i sljedeći naslovi:

 

Kingdoms of Amalur: Reckoning—The Legend of Dead Kel (PC, PS3, Xbox 360 – 20. ožujka)

 

 

Total War: Shogun 2—Fall of the Samurai (PC – 23. ožujka)

 

 

Armored Core V (PS3, Xbox 360 – 23. ožujka)

 

 

Rayman 3 HD (PS3, Xbox 360 – 21. ožujka)

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije