http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

OPET TAJ MASS EFFECT

Amazon vraća novac nezadovoljnim kupcima Mass Effecta 3

Mass Effect 3
Amazon, čini se, prati Mass Effect 3 forume...

Nise zadovoljni svršetkom Mass Effecta 3? Smatrate li da vam je život upropašten sa bačenih par stotina sati u igru koja na kraju postavlja više pitanja nego što daje odgovora? Kupili ste igru na Amazonu? E, onda imate sreće. Prema svemu sudeći, veliki online dućan već je u nekoliko slučajeva nezadovoljnim kupcima vratio novac za kupljeni Mass Effect 3.

 

Procureni alternativni kraj Mass Effecta 3 (Shepard je u autu)

 

Prema svjedočenjima na stranici samog proizvoda, kupci koji su se razočarali krajem trećeg nastavka vjerojatno najkontroverznije igre 2012. dobili su svoj novac nazad ukoliko su vratili kopiju Amazonu. Ovakva briga za korisnike sa strane Amazona nije novost. Naime, povrat novca kupcima igara već se jednom desio nakon mnogih pritužbi na (u najboljem slučaju) osrednji Dragon Age 2. Pitali bismo vas da li mislite da je kraj toliko grozan da uništava ostatak igre (koji je u vrlo kvalitetno odrađen), no nekako nam se čini da na to pitanje već znamo odgovor.

 

Prazna obećanja...i 10 razloga zašto vratiti igru Amazonu. Napomena: SPOILERI!

 

 

NADOPUNA 21.3.2012.

 

Čini se kako je i Electronic Artsov Origin odlučio pratiti trend Amazona pa je i on počeo vraćati novac nezadovoljnim kupcima Mass Effecta 3. Epidemija nezadovoljštine kod fanova ovog serijala sve više i više se širi, a distributeri prema svemu sudeći polako na to počinju reagirati. Iako, iskreno, vjerujemo kako je čitava situacija ipak malo prenapuhana. Mislim, igra je super sve do zadnjih par minuta. Zašto vraćati čitav proizvod?

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije