http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

HODAJUĆI MRTVACI

Prvi trailer za The Walking Dead

the-walking-dead
Telltale Games objavio je prvi trailer za nadolazeću epizodnu akcijsku avanturu inspiriranu poznatim stripom i još poznatijom TV serijom

Nakon završetka produkcije na promašenim Back to the Future i Jurassic Park igrama, Telltale Games prihvatio se rada na igri inspiriranoj The Walking Dead stripom. Izvrsna je stvar što je istoimena TV serija (također inspirirana stripom) jedna od najpopularnijih serija današnjice čime će Telltale dobiti mnogo besplatnog marketinga.

 

Kao i uvijek u slučaju Telltale Gamesa, The Walking Dead biti će čistokrvna avantura s pokojom akcijskom scenom, no nadamo se da ovaj puta segment avanture neće biti sveden na minimum kao što je to bio slučaj u spomenutim Back to the Future i Jurassic Park igrama. Te su igre na kraju toliko simplificirane da gotovo uopće nisu predstavljale nikakav izazov.

 

Igra će biti izdana epizodno kroz ukupno pet epizoda a prva će se na tržištu pojaviti već sljedećeg mjeseca i to na Xbox 360, PS3, PC i Mac platformama.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije