http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAMEREPORT

Mass Effect 3

KA_Mass3
Datum objave:
21.03.2012 15:04
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Najnoviji Mass Effect je remek djelo science fiction akcije i predivne, duboke, univerzalne priče! Svakako ga zaigrajte
Želite spasiti univerzum od najezde zlih Reaper Aliena? To možete bez problema učiniti u Mass Effectu 3 koji je pobrao hvalospjeve od gotovo svih internetskih i tiskanih medija. Uključujući i nas! Uglavnom, igra vam osim odlične akcije, bogatih RPG elemenata i super napisane priče nudi - slobodu izbora. Već na početku možete birati svoje vlastito iskustvo. Igru možete igrati kao klasični action RPG, kao skoro čistu akciju ili kao interaktivno uživanje u priči. Prema tome, svijet Mass Effecta 3 je u potpunosti vaš. Sasvim dovoljno za tekstualni uvod, a ostatak saznajte u našoj današnjoj video recenziji.


 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije