http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PROCJENE I KALKULACIJE

Grand Theft Auto 5 mogao bi izaći 2012.

gtav
Nekoliko indirektnih 'navoda' pokazuje prema ovogodišnjem izlasku nastavka jedne od najpopularnijih franšiza svih vremena

Autor ovih redaka zna da Max Payne izlazi ove godine. Svi čitatelji ovog portala znaju da Max Payne izlazi ove godine. Stvarno, svatko s pulsom i okvirnim poznavanjem termina video igra zna da Max Payne dolazi ove godine. Međutim, sustavnim sakupljanjem tragova iz svih Rockstarovih press releaseova moguće je otkriti neke detalje o jednoj drugoj igri koju, realno gledano, fanovi iščekuju dosta više.

 

Najnoviji Max Payne trailer

 

Naime, ako uzmemo u obzir da Max Payne i Grand Theft Auto V imaju sustav Social Club pomoću kojeg klanovi (bande) iz jedne igre mogu migrirati u drugu. Sad, za početak možemo konstatirati kako su Max Payne i Grand Theft Auto V jedine igre koje imaju tu opciju. Upravo zbog toga, uzmemo li u obzir da Max Payne izlazi krajem godine, po toj logici mogli bismo reći da i GTA 5 izlazi prije završetka 2012.

 

Misteriozni GTA 5

 

Iako ovo možda nije najjači mogući argument da GTA 5 izlazi ove godine, uzmimo u obzir da mnogi analitičari tržišta tvrde kako bi se to moglo dogoditi. Također, ne bi bilo neobično da igra izađe iste godine kao i Halo i Call of Duty. Ruku na srce, reći kako nešto izlazi iste godine kao i Call of Duty je na razini vica, s obzirom da u zadnje vrijeme SVAKE GODINE izađe po jedan Call of Duty. Bilo kako bilo, Social Club mogao bi biti znak da bismo čak prije kraja godine mogli ugledati novi GTA. Sve što nam preostaje je držati fige i nadati se najboljem.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije