http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

CONNOR MU JE IME

Upoznajte protagonista Assassin's Creeda 3

ac3
Novim trailerom Ubisoft svim sadašnjim i budućim obožavateljima franšize predstavlja Connora, protagonista nadolazećeg Assassin's Creeda 3

Assassin's Creed 3 službeno je najavljen početkom ovog mjeseca, što dakako nije prošlo nezapaženo. Igra će biti smještena u vrijeme Američke revolucije i neće imati nikakvih scenarističkih poveznica s dosadašnjim igrama u serijalu, što će neke odbiti, a neke i privući jednoj od najpopularnijih franšiza današnjice. Sukladno tomu, igrač će u igri preuzeti ulogu sasvim novog protagonista – Connora iliti Ratohnhake:tona, sina iz britansko-indijanskog braka rođenog u dolini Mohawk koji se redu Ubojica pridružio 1770. godine.

 

Po objavi prvog artworka iz igre maštu mnogih zagolicalo je Connorovo oružje oko kojega sada više neće biti nikakvih dvojbi. Ubisoft je naime objavio trailer koji detaljno opisuje sve oružje kojim će se novi protagonist služiti u borbi:

 

 

Assassin's Creed 3 na tržištu će se pojaviti 30. listopada ove godine na platformama PC, PS3 i Xbox 360. U pripremi je i verzija za Wii U, no njen datum izlaska još nije poznat.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije