http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

LEVEL MEĐULJUDSKIH ODNOSA: PREKO 9000

Suicidalni EVE igrač ismijan na konferenciji FanFest

eve online mmo
Ovako, dragi čitatelji, izgledaju voditelji MMO konferencija na 'power tripu'

Na nedavnom okupljanju izbio je incident s jednim od posjetitelja. Za neupućene, FanFest je godišnji miting igrača CCPovog Eve Onlinea, popularne svemirske MMO igre u kojoj igrači de facto kontroliraju sve aspekte same igre (od ekonomije do organizacija koje ju pokreću). Sudeći prema izvještajima na Kotaku, jedan igrač s ozbiljnim suicidalnim tendencijama bio je ismijan sa strane prezentatora koji je, da bude sve gore, poticao druge igrače da ismijavaju dotičnog kako bi ga 'izbacili iz tog raspoloženja'.

 

Službeni fanfest trailer!

 

Naravno, nepotrebno je napomenuti koliko je ismijavanje krivi pristup rješenju problema. Dapače, skandal je dosegnuo sam CCP, što je opet odjeknulo dirljivom isprikom sa strane jednog od prezentatora na samoj konferenciji. Da stvar bude još bolja, incident je dokumentiran, pa u slučaju da vam se gleda člana odbora kako daje korisničko ime korisnika kako bi ga drugi igrači potakli na samoubojstvo, slobodno bacite pogled na priloženi klip. U svakom slučaju, čitav incident možda izgleda kao prenapuhano prepucavanje. Međutim, pretpostavljamo kako je prikladno zaključiti kako bahat pristup, makar on bio u sklopu video igre, nije nešto čime se možete hvaliti.

 

Malo podrške depresivnom igraču... (za dio s gore spomenutim vrijeđanjem prebacite na 1:11:50)

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije