http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NEVJEROJATNI TECH DEMO

Unreal Engine 3 i samo jedna tekstura

Artist Tor Frick napravio je nevjerojatni tech demo baziran na Unreal Engineu 3 koji se možda i ne bi izdvajao iz gomile da u njegovoj izradi nije korištena – jedna tekstura

Unreal Engine 3 bez ikakve konkurencije najpopularniji je i najkorišteniji engine današnjice. Koriste ga igre na svim konzolama aktualne generacije, PC-u, pa čak i na platformama iOS i Android. Dovoljno je samo pogledati Samaritan tech demo da bi nam bile jasne sve mogućnosti tog enginea koji se prvi put u nekoj igri pojavio 2006. u prvom Gears of Waru.

 

Danas vam pak predstavljamo nevjerojatni tech demo koji je napravio 3D umjetnik Artist Tor Frick, koji vas sigurno neće navesti na umiranje ljepote. Barem ne do trenutka kada saznate da je u demu korištena tek jedna jedina tekstura dimenzija 256*512, a vidjeti je možete ovdje.

 

Svaka riječ je suvišna.

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije