http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

BIJESNI REPERI TRAŽE SVOJ NOVAC

EMI tuži tvorce Def Jam Rapstara

Kao i svakog petka, Gamereport vam donosi malo lakih tema iz šarolikog bizarluka pod imenom internet

Zahvaljujući moćima copyrighta i neutažive potrebe za zaradom, diskografska kuća EMI Records nedavno je pokrenula tužbu protiv tvoraca donekle popularnog Def Jam Rapstara. Kako se čini, tvrde kako 4mm i Terminal Reality duguju novac zbog 'neriješenih pravnih pitanja' vezanih uz oko šezdeset pjesama koje se nalaze u naslovu. Sveukupna šteta nanesena EMI-ju nadmašuje milijun dolara (prema EMI-ju, naravno), no zadovoljili bi se nadoknadom od 150.000 dolara.

 

SUP DAWG? I HEARD YOU LIKED LAWSUITS...

 

Također, način na koji se glazba koristi u toj igri je, prema EMI-ju, neprimjerena, s obzirom na to da se radi o karaoke igri koja koristi glazbu koju samo EMI smije distribuirati, javno prikazivati i tako dalje i tako dalje. Autori igre do te su mjere oduševljeni službom da do sada nisu službeno reagirali. He he, jesmo li spomenuli kako EMI također traži da im daju postotak od sveukupne prodaje igre? I onda se još pitamo zašto se developeri još nisu odazvali na optužbe.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije