http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

POŠALICE MEĐU AUTORIMA

Blizzard se za prvi travanj našalio s - Biowareom

Blizzard Supply Depot
Tvorci Starcrafta i Diabla za ovaj prvi travanj odlučili su se baciti u vode mobilnog developmenta

Ah, prvi travanj. Prava šteta što dan nije pao tijekom radnog tjedna. Uostalom, tko je bolja meta za pošalice i viceve nego kolege s posla ili u našem slučaju fanovi Diablo 3 beta testa. Ove nedjelje mnogi developeri su objavili čitav niz blesavih projekata kojima su proslavili ovaj neslužbeni dan smicalica, pošalica te humora. Jedna od vjerojatno najboljih definitivno je Blizzardova nova mobilna igra pod imenom Starcraft: Supply Depot 2. Pored revolucionarnih opcija poput mogućnosti spuštanja i podizanje supply depota, u ovogodišnju šalu ubačen je i višebojni kraj. Zvuči poznato?

 

www.blizzard.com

Blizzard prelazi, izgleda, na mobilne platforme:)

 

Da, čini se da se i Blizzard odlučio našaliti s aktualnim Mass Effect 3 skandalom. Da stvar bude još bolja, među 'feature' su ubacili i opcionalni DLC koji će u igru unijeti još nekoliko uzbudljivih završetaka. Kao što vjerojatno znate, originalna objava kako će 'poboljšati krajeve' DLC-om koji se naplaćuje samo je razbjesnila fanove serijala. Kako gledamo čitav taj cirkus, sve nam je draže promatrati kako se Blizzard šali s jednim od manje popularnih poteza moderne gaming industrije.

 

www.blizzard.com

Uzbudljivi dijalozi!

 

Bilo kako bilo, ovaj Blizzardov potez jedan je od dokaza kako je Bioware nedavnim potezima doslovno postao metom ismijavanja u gamingu. Prava šteta, s obzirom da ga je (dijelom zahvaljujući i vrlo uspješnom Old Republicu) donedavno krasila titula jedne od najprestižnijih firmi u industriji.

 

www.blizzard.com

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije