http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

'SHE MUST BE SPECIAL'

Novi trailer za Hitman: Absolution

ha
IO Interactive i Square Enix izdali su novi trailer u kojem možemo vidjeti brutalniju stranu Agenta 47

Tijekom ove godine napokon ćemo moći zaigrati novu igru Hitman, nakon punih šest godina i hvaljenog Blood Moneyja. Iako se točan datum izlaska igre još ne zna, za pretpostaviti je da će se izlazak dogoditi krajem godine, i to na platformama PC, PS3 i Xbox 360.

 

Iako detalji o priči još nisu poznati, pokoji ćete sigurno moći razaznati u najnovijem gameplay traileru koji nam otkriva brutalniju i krvaviju stranu Agenta 47:

 

 

Osim brojnih poboljšanja koja razvojni studio najavljuje u odnosu na Blood Money, jedna od najuzbudljivijih inovacija svakako će biti mogućnost da na ekranu istovremeno bude modelirano čak 1200 ljudskih tijela. IO Interactive je tehnologiju predstavio na ovogodišnjem GDC-u a rezultat je u najmanju ruku – impresivan. Gužve će napokon biti gužve, a prikradanje i sakrivanje realnije no ikad.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije