http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

HARDVERSKI PROBLEMI

Wii U je slabiji od trenutne generacije konzola

wii u
Prema neimenovanom izvoru, nova Nintendova konzola neće biti toliko jaka koliko svi očekuju

Zahvaljujući najnovijim glasinama objavljenima na Gameindustry Internationalu, čini se kako fanovi Nintendove nove konzole imaju jedan razlog manje zašto bi kupili novi Nintendo Wii U. Prema neimenovanom izvoru, izgleda, Wii U hardverski ne dostiže standarde postavljene sa strane Playstationa 3 i Xboxa 360. HD grafika je, naravno, tu. Međutim, performanse i kvaliteta vizuala jednostavno ne dostižu razinu trenutne generacije konzola.

 

E3 trailer za nadolazeću Wii U konzolu

 

Ovo je, realno gledano, loša vijest s obzirom da su Sonyeve i Microsoftove konzole na tržištu već preko pet godina. Od nove platforme trebalo bi se očekivati barem malo više. Međutim, znajući Nintendo i njihove fanove, uvijek se može izvući na 'samo iskustvo igranja'. Nadamo se kako Nintendo zaista ima asa u rukavu što se startnog lineupa tiče, jer ako hardver kojim raspolaže ne doseže snagu kombinirane Vite i Playstationa 3 (za koje developeri tvrde da su 'adaptivnije' platforme od novog Wii U-a i njegovog tablet kontrolera), vjerujemo kako se treba osloniti na neke druge jake strane nadolazeće Nintendove platforme.

 

Sve o temi:

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije