http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

"DAMN I'M GOOD"

Duke Nukem možda dolazi u Borderlands 2

Duke
Autori nadolazećeg futurističkog shootera razmišljaju o last minute castingu za jednu od najvećih ikona FPS žanra..

Kao što vjerojatno znate, Gearbox software dobio je nezahvalan posao dovršavanja Duke Nukem Forever projekta. Logično, igra je zbog silnog hypea doživjela dosta veliki debakl. Međutim, ovo nipošto ne znači kako Duke Nukem kao franšiza i pop ikona nije ostao u srcima gamera kao takvih. Upravo zbog toga postoji šansa da se kao tajni lik pojavi u novim Borderlandsima 2.

 

NOISIAAAAAAA!!!

 

Jedan od čeonih dizajnera u Gearboxu tijekom nedavnog je intervjua među ostalim izjavio kako je ubacivanje Dukea u novi nastavak post-apokaliptične pucačine interesantan koncept koji bi se definitivno mogao isprobati. Realno gledano, Borderlands nikada nije spadao među "ozbiljnu" kategoriju igara, pa stoga smatramo kako mu pokoji "Hail to the king, baby!" nipošto ne bi zasmetao.

 

OOOO YEAH!

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije