http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

BESPLATNI DLC

BioWare najavio Mass Effect 3: Extended Cut

Mass Effect 3
Kao odgovor na zaista brojne kritike igrača na završetak Mass Effecta 3, BioWare će objaviti 'Extended Cut' DLC, sadržaj koji bi trebao dodatno pojasniti završetak igre, ali ga neće mijenjati

U čak nekoliko navrata pisali smo o kontroverzama koje je izazvao završetak trećeg dijela Mass Effect franšize. Gameri diljem kugle zemaljske bili su gotovo jednoglasni u tvrdnjama da je Mass Effect 3 fenomenalna igra osim tih posljednjih nekoliko minuta. Oni koji su igru odigrali znaju o čemu se radi – oni ostali će tek saznati.

 

Dugo vremena BioWare nije komentirao na kritike vjerojatno i sam zatečen brojem nezadovoljnih igrača. Kasnije su ipak dali do znanja da su kritike čuli i da će pokušati nešto učiniti, a sada je stigla i službena potvrda. BioWare je naime najavio 'Extended Cut', DLC sadržaj koji će biti besplatan za sve koji su kupili igru, a unatoč željama mnogih, neće donijeti drugačije završetke već će ih proširiti i dodatno pojasniti.

 

'Svi smo iznimno ponosni na Mass Effect 3 i rad koji su napravili Casey Hudson i njegov team. Još od objave igre, slušali smo kritike brojnih fanova i sada na njih odgovaramo. Mislimo da ćemo s 'Extended Cut' DLC-om pogoditi pravi omjer u dostavi željenih odgovora i vlastite umjetničke vizije za kraj priče u Mass Effect svemiru.' – izjavio je Ray Muzyka, šef BioWarea.

 

Povodom skorašnje objave besplatnog DLC-a, BioWare je za sva vaša pitanja objavio i Extended Cut FAQ.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije