http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

VIDEO USPOREDBA

The Witcher 2: pogledajte razliku između PC i Xbox 360 verzije

thewitcher2_2
Vrlo uskoro na Xbox 360 konzoli pojaviti će se jedan od ponajboljih RPG naslova u nekoliko proteklih godina. Kako The Witcher 2 izgleda na PC-u, a kako na Xboxu 360 pogledajte u izravnoj usporedbi

Osim što je jedan od najboljih RPG naslova prošle godine (po nekima bolji i od Skyrima!), The Witcher 2: Assassins of Kings grafički je najljepši RPG svih vremena. Kako bi vidjeli izravnu razliku između PC i Xbox 360 verzije, GameSpot je napravio video usporedbu koja to prilično dobro dočarava:

 

 

Kao što se može vidjeti, ponajveća razlika između verzija je ambijentalno osvjetljenje kojega na Xboxu 360 nema, a u ostalim aspektima Xbox 360 verzija usporediva je s medium postavkama PC verzije, dok u nekim scenama izgleda i bolje. Naravno, usporedba s High postavkama ne bi imala smisla, no i ovako The Witcher 2 ima potencijala biti grafički najljepša igra koja se ikad pojavila na Microsoftovoj konzoli. Mnogi vlasnici PC-a na ovo će nezainteresirano odmahnuti rukom, no u tom slučaju probajte pokrenuti The Witcher 2 na svojoj šest godina staroj konfiguraciji. Naime, Xbox 360 star je punih šest godina.

 

Pod punim imenom The Witcher 2: Enhanced Edition, Xbox 360 verzija igre na tržištu će se pojaviti 17. travnja, a CD Projektu treba skinuti kapu i zbog toga što 'Enhanced Edition' neće biti tek običan port već verzija u kojoj su neke stvari poput ponašanja kamere napisane ispočetka.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije