http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

U KOLOVOZU

Nakon peticije igrača Dark Souls dolazi na PC

dark-souls1
Nakon peticije u kojoj je dolazak Dark Soulsa na PC zatražilo 90 tisuća igrača, From Software i Namco Bandai odlučili su im ispuniti želju

Dark Souls na tržištu se pojavio tijekom prošle godine u verzijama za PlayStation 3 i Xbox 360 gdje je pokupio izvrsne kritike kako zbog cjelokupne kvalitete tako i zbog zahtjevnog gameplaya koji je danas postao rijetkost.

 

Početkom ove godine igrači su pokrenuli peticiju kojom su zatražili dolazak ovog RPG-a na PC platformu, a glas je ubrzo stigao i do Namco Bandaia nakon što je peticiju u samo nekoliko dana potpisalo više desetaka tisuća igrača. Nakon toga jedno duže razdoblje o konverziji na PC nije bilo ni riječi sve do prije nekoliko tjedana kada je preko plaćenih oglasa u jednom australskom magazinu Namco dao do znanja da postoji mogućnost PC verzije Dark Soulsa.

 

Stvar je na kraju i potvrđena prije nekoliko dana na naslovnici njemačkog magazina PC Action gdje se spominje da bi se igra na tržištu trebala pojaviti u kolovozu ove godine pod imenom Dark Souls: Prepare to Die Edition. I dok bi iskustvo igranja trebalo ostati isto kao na Microsoftovoj i Sonyjevoj konzoli, PC verzija navodno će sadržavati nekoliko potpuno novih bossova.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije