http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

VIDEO GAME PLANETS

Prepoznajte dvadeset igara u izvrsnom video gaming kvizu

vgp
Tim Hijlkema odlučio je iskoristiti svoje vještine u 3D modeliranju i animaciji i napraviti fantastičan kviz u kojemu vam je zadatak prepoznati svih dvadesetak igara

S vremena na vrijeme pišemo o zaljubljenicima u gaming koji svoje kreativne vještine koriste kako bi iskazali ljubav prema omiljenim im igrama. Tako često možemo uživati u fenomenalnim crtežima, ali i filmovima koji ponekad izgledaju kao da su izašli iz Hollywooda iako su snimljeni s tek nekoliko stotina dolara.

 

Danas vam pak predstavljamo svojevrsni video kviz koji je napravio Tim Hijlkema. Jednostavno, pokrenite video i pokušajte odgonetnuti o kojim se igrama radi. Za one koji zapnu, ispod videa nalazi se popis svih dvadesetak igara, a u komentarima ili na našoj Facebook stranici napišite nam koliko ste bili uspješni od prve.

 

 

1. Half Life 2
2. Limbo
3. Battlefield 1942
4. Super Mario 64
5. Assassin's Creed
6. Roller coaster Tycoon
7. The Elder Scrolls: Oblivion
8. Fallout 3
9. Team Fortress 2
10. Mirror's Edge
11. Portal 2
12. Command & Conquer: Red Alert 2
13. Bioshock
14. Mass Effect 3
15. The Legend of Zelda: The Wind Waker
16. Tetris
17. The Sims 3
18. Medal of Honor
19. Minecraft
20. Halo

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije