http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PRVI VIDEO!

Odahnite: na S.T.A.L.K.E.R.-u 2 radi se punom parom

stalker
Krajem prošle godine naprasno je zatvoren GSC GameWorld, ukrajinski razvojni studio zaslužan za kultnu franšizu S.T.AL.K.E.R. čime je prekinut razvojni proces četvrte igre u serijalu. Ipak, ubrzo nakon toga stvari su došle na svoje mjesto, razvoj igre je nastavljen, a danas imamo potvrdu i u video obliku

U prosincu prošle godine internet je zabrujao o gašenju GSC GameWorlda, a stvar je u Ukrajini imala tolik značaj da su o zatvaranju izvještavali i nacionalni mediji. Iako su se mnogi nadali da su u pitanju glasine, stvar je ubrzo potvrdio tim iz GSC-a izjavom da je zaustavljen i razvoj S.T.A.L.K.E.R-a 2, i to najvjerojatnije zbog financijskih problema. To nažalost ni za koga nije bilo iznenađenje, jer iako se radi o fenomenalnoj franšizi, ona je dostupna samo na PC platformi, a poznato je da ona danas čini tek oko jedan posto sveukupne prodaje igara.

 

Unatoč svemu, za vrijeme blagdana došlo je do napretka i prvih glasina da bi GSC mogao opet biti otvoren, kao i razvoj S.T.A.L.K.E.R.-a 2, što se na kraju i dogodilo. Otada o igri nije bilo nikakvih informacija, sve dok ekipa iz GSC-a nije objavila priloženi video.

 

 

Naravno, još nema nikakvih detalja o naslovu, no pretpostavlja se da bi se ovaj put mogao naći i na konzolama.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije