http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Cice i klaunovi

Cosplayerica uzrokovala skandal na PAX Eastu

Jessica Nigri
Započnimo radni tjedan zdravom dozom bizarnih zanimljivosti vezanih uz nedavni Penny Arcade Expo

Sajmovi video igara nikada nisu zanimljivi javnosti osim ako ne otkrivaju gomilu neviđenih novih superprojekata ili sadrže barem jedan ili dva skandala. Na ovogodišnjem PAX Eastu, čuvenoj konferenciji za videoigre u organizaciji internet fenomena Penny Arcadea, došlo je do, konkretno, dva incidenta. Prvi se doticao cosplayerice Jessice Nigri koja je reklamirajući nadolazeći akcijski naslov Lollipop Chainsaw prekršila 'no booth babes', pravilo koje na PAXu vrijedi već par godina. Nakon što je prvi dan stigla u oskudnoj cheerleader-opravici, činilo se kao da nikome to zapravo ne smeta. Drugi dan, ipak, zamoljena je da promijeni odjeću, s obzirom da je neprimjerena (ovo je dijelom bilo uzrokovano još više otkrivajućim kostimom koji je Jessica nosila tijekom dana). Treći dan Nigri je ponovno viđena u relativno 'čednoj' odjeći, što je do neke mjere smirilo buru vezanu uz dilemu oko provokativnih kostima.

 

Suda 51 je genij. Točka.

 

Jessica Nigri

 Kostim s kraja drugog dana... čedno, prizajemo... dost' čedno.

 

 

Bilo kako bilo, ovo će gospođici Nigri jako dobro doći kao jedan od najboljih publiciteta ikad. Kako postati globalno popularan cosplayer preko noći (izvan krugova cosplayer zajednice, gdje je Jessica vrlo popularna, op. a.)? Napravite kvaziskandal za koji vam nitko zapravo neće prigovarati već tjedan dana nakon 'nezgodnog incidenta'. Druga svinjarija koja, očito, nije mogla završiti gore izvedena je sa strane poznatog gaming ekscentrika Keitha Apicarya (aka. Nathan Barnatta) koji je na jednom panelu doslovno u gaćama trčao okolo i plesao za vrijeme prezentacije. Keith je, sukladno očekivanjima, izbačen sa sajma, te mu je zabranjen pristup budućim PAX-ovima do daljnjega. Na kraju svega možda je dobro zapitati se jesu li ove medijske pompe bile potrebne za ove internet celebove. Pa, s obzirom da barem jedan od njih slijedi pravilo 'bilo kakav publicitet je dobar publicitet', rekli bismo da je time doza bizarnih i možda pretjerano spominjanih 'kontroverzi' ovogodišnjeg PAX-a time zaokružena. Hvala bogu.

 

Simpatični Keith Apicary u svom elementu!

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije