http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

RESIDENT EVIL 6! LOST PLANET 3! DMC!

Pregršt novih informacija iz Capcoma o nadolazećim igrama

dmc
Jučerašnjom objavom novog trailera za Resident Evil 6 započelo je poveće curenje informacija o nadolazećim Capcomovim naslovima - Lost Planetu 3 i DmC-u. Capcom je objavio i sadržaj bizarnog premium izdanja RE6 koje će stajati nevjerojatnih 7400 kuna

Capcom se definitivno okreće zapadnom tržištu. Dokazuje to činjenica da na dva od tri nadolazeća blockbustera rade redom zapadnjački studiji. No krenimo ispočetka.

 

Jučer je objavljen potpuno novi trailer za Resident Evil 6 koji nam je predstavio novog protagonista, ali i novi datum izlaska. Resident Evil 6 će se pojaviti na tržištu 2. listopada ove godine.

 

 

Demo verzija igre za dowload će postati dostupna 3. srpnja vlasnicima Xboxa 360, a 4. rujna vlasnicima PlayStationa 3 koji kupe Capcomov nadolazeći RPG Dragon's Dogma, koji će se pojaviti na tržištu 25. svibnja.  

 

Eh da, Capcom je danas objavio i sadržaj premium izdanja igre koje će stajati ni manje ni više nego – 1300 američkih dolara iliti 7400 kuna. Ono će sadržati kopiju igre, četiri 'omota' za vaš tablet i kožnu jaknu kakvu će Leon nositi u igri. Naravno, veličinu možete sami birati. Bizarno? U najmanju ruku - jest.

 

Nakon objave trailera za RE6 procurio je i trailer za Lost Planet 3, koji je impresivan, ali čini se da su ga svi zaboravili vidjevši na kraju ime developera. Naime, na razvoju radi kalifornijski razvojni studio Spark Unlimited, najpoznatiji po problematičnoj igri Turning Point: Fall of Liberty, a radio je i na Legendary: The Box i Call of Duty: Finest Hour. Uglavnom, radi se o studiju koji u gaming svijetu nema nikakav ugled, a ni kvalitetne igre iza sebe.

 

Naravno, Capcom je reagirao i istaknuo da ime razvojnog studija ipak nije toliko bitno. Ljudima je neugodno, a ne bi im trebalo biti.

 

Trailer i prvi screenshotovi izgledaju prilično obećavajuće pa se nećemo oslanjati na predrasude. Igru pogodni Unreal Engine 3, a na tržištu bi se trebala pojaviti početkom 2013. godine, i to na platformama PC, PS3 i Xbox 360.

 

 

I na kraju, prije nekoliko dana objavljen je novi trailer i za DmC, tj. peti po redu Devil May Cry na kojemu radi engleski Ninja Theory. Prema najavi - sjećate se? - igra je podigla popriličnu prašinu s obzirom na novi Danteov imidž, pa sada izgleda kao član Sex Pistolsa.

 

 

Datum izlaska još nije preciziran, a igra će se pojaviti na konzolama Xbox 360 i PlayStation 3.  

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije