http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

mjesec dana do izlaska igre

Novi trailer za Diablo III: Upoznajte Barbariana

d3
Blizzard je objavio novi trailer za Diablo III kojim nas upoznaje s Barbarianom, jednom od pet klasa u nadolazećem hack'n'slashu

Bilo pet godina ili tek mjesec dana prije izlaska neke Blizzardove igre, nove informacije iz njegovih redova uvijek su dozirane na kapaljku. No eto, završio je PAX East, svi objavljuju trailere pa je to učinio i Blizzard te nas upoznaje s klasom Barbarian iz Diabla III. Radi se o jednoj od pet klasa igre koja će se pojaviti na tržištu sljedećega mjeseca, točnije 15. svibnja.

 

 

Posljednji mjeseci bili su poprilično burni za Diablo III i sve koji ga željno iščekuju. Prije dramatične vijesti o izlasku trećeg dijela legendarne franšize svjedočili smo pravoj poplavi informacija o temeljnim promjenama nekih aspekata gameplaya, što je prilično radikalna stvar za igru čiji je razvoj započeo prije jednog desetljeća.

 

Igra je najavljena samo za PC, iako se pouzdano zna da je Blizzard angažirao tim koji bi trebao raditi na konverziji za konzole.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije