http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DVA NOVA TRAILERA

Ovako će izgledati multiplayer u Ghost Recon: Future Soldier

future soldier
Ubisoft je u posljednjih nekoliko dana objavio čak nekoliko trailera koji prikazuju gameplay scene iz njihovog nadolazećeg FPS-a

Ghost Recon: Future Soldier na tržištu će se pojaviti 24. svibnja ove godine i to na PS3 i Xbox platformama, a iako je u produkciji i verzija za PC, njen datum izlaska nažalost još nije poznat. S obzirom na relativno skorašnji izlazak igre, Ubisoft je pojačao i marketinške djelatnosti u obliku objave gameplay trailera pa su tako u razmaku od samo nekoliko dana objavili čak dva.

 

Jedan prikazuje gameplay Assault misije a drugi je općeniti multiplayer trailer:

 

 

 

Iako traileri ne izgledaju naročito spektakularno i zanimljivo, Future Soldier zasigurno se isčekuje željnije no nedavno najavljeni Warfighter, novi izdanak Medal of Honor franšize koji izgleda kao još jedan bezlični klon CoD-a ili Battlefielda.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije