http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

FASCINANTNI NEO VIKTORIJANSKI SVIJET

Prvi trailer za intrigantni Dishonored

dishonored-firstscreen
Dishonored, intrigantni FPS projekt iza kojega stoje Bethesda i Arkane Studios dobio je prvi trailer

O Dishonoredu pišemo prvi puta. Igra je po prvi puta najavljena još sredinom prošle godine, no nikada o njoj nisu objavljivane informacije koje bi posebno privukle pažnju. Objavom prvog trailera i to se mijenja.

 

 

Dishonored je neo-viktorijanski FPS s primjesama stealtha na kojemu radi poznati Arkane Studio poznat po nekoliko fantastičnih i poznatih igara, baš kao i njegovi glavni dizajneri: Harvey Smith (Deus Ex 2, Thief: Deadly Shadows) i Raf Colantonio (Arx Fatalis i Dark Messiah of Might and Magic). Pedigre je dakle ne odličan, nego – fantastičan.

 

Na prvi pogled – Dishonored je kombinacija Half-Life-a 2 i mračne verzije BioShock Infinitea što nije tek laičko zapažanje. Naime, za dizajn na igri angažiran je Viktor Antonov, čovjek zaslužan za dizajn legendarnog Cityja 17.

 

Vremenski, igra je smještena u neodređenu verziju prošlosti, budućnosti i sadašnjosti. Svijet je potopljen oceanom, a preostalo je samo 'The Isles' otočje naseljeno englezima. Svijet je na rubu industrijske revolucije, a najvažnija sirovina je – ulje dobiveno ubijanjem kitova. Nažalost, o samom svijetu nažalost još nema dovoljno informacija, no zasad izgleda i više no intrigantno i neobično.

 

Igrač će u igri preuzeti ulogu Corva, nekada slavnog zaštitnika carice koji je na osvetničkom pohodu nakon što ga je Lord Regent optužio za ubojstvo carice. Osim što će pri tome koristiti brojno hladno i vatreno naoružanje, Corvo ima i brojne fantastične moći poput kontroliranja vremenom i preuzimanje kontrole nad neprijateljima.

 

Igra bi se na tržištu trebala pojaviti tijekom ove godine i to na PC, PS3 i Xbox 360 platformama.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije