http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

studeni

Objavljen datum izlaska Haloa 4

halo4
Microsoft je objavio datum izlaska Haloa 4, prve Halo igre na kojoj ne radi legendarni Bungie

Halo 4 na tržištu će se pojaviti 6. studenog, objavljeno je iz Microsofta. Naravno, kao i sve dosadašnje igre (njih sedam) iz serijala, Halo 4 biti će Xbox 360 ekskluziva na čijem razvoju radi 343 Industries, studio koji je preuzeo franšizu nakon odlaska legendarnog Bungieja. Scenarij igre izravno će se nadovezivati na priču Haloa 3, a glavni protagonist opet će biti Master Chief.

 

Prema ranijim službenim izvješćima Halo 4 je zapravo prva igra nadolazeće Halo trilogije koja će svoj završetak najvjerojatnije dočekati na Microsoftovoj sljedećoj konzoli zasad poznatoj pod kodnim imenom 'Durango'. 

 

Odmah po objavi datuma izlaska, igra je promovirana u planetarno popularnom showu Conana O'Briena na kraju kojega je prikazano i nekoliko sekundi gameplaya;

 

 

Više gameplaya se pak može vidjeti u ovom videu snimljenoj za GameInformer magazin;

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije