http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

KOPITARI I STRIJELCI

League of Legends: Upoznajte Varusa i Hecarima

Hecarim_ReaperSkin
I ovog tjedna, vrijeme je za tradicionalni Gamereport osvrt na novu zakrpu za League of Legends

Nakon podužeg čekanja, ljubitelji sve popularnijeg MoBA naslova League of Legeds dočekali su najnoviju nadogradnju za svoju omiljenu igru. Također, za razliku od dosadašnjih zakrpa, ova donosi i vrlo važan revamp sučelja. Zahveljujući njemu, igrači će lakše moći pratiti statistike tijekom igre, te bez problema pratiti kakvu štetu, odnosno healing njihov lik prima. O čemu se radi? Pa, šteta koju lik nanosi odnosno prima biti će kodirana bojama, kao u nekim drugim popularnim MMOima. Također, crta s iskustvom nalazi se iznad "glave" vašeg lika. Na posljetku, tu je i vidljivi prikaz svih regeneracija. Zahvaljujući ovom revampu, LoL će biti malo više user friendly, što je uvijek dobra promjena.

 

Bacite pogled na finese novog sučelja poput revampa xp bara...

 

A što je sa championima, pitate se. Pa, ovog patcha Shen još nije dobio dugo očekivano oslabljenje. Umjesto toga, svi magovi u igri (osim eventualno Ryzea) dobili su pasivni bonus u obliku pojačanih magic pen i ap runa. Što se specifičnih likova tiče, Kayle je dobila osjetan buff na svojem heal skillu, s time da mu je povišen mana cost. Akali je dobila mali bonus ha HP, dok je jedan od omiljenih likova autora ovih redaka, Sejuani, dobila smanjeni cooldown na Arctic Rushu, te smanjen cooldown na njenom fantastičnom ultimateu - Arctic Prisonu. Što se ostalih championa tiče, Swainov ult dobio je smanjenu cijenu održavanja, Orianin Q traži manje mane, dok je svima iritantni Teemo dobio ispravak buga koji mu je umanjivao snagu otrovnih strelica. Sve promjene, inače,  možete pročitati ovdje.

 

Što se samog balansa unutar igre tiče, ubijanje champova i asistiranja imaju drukčiju dristribuciju iskustva i nagrada, što je, prema igračima na PTR-u (public test realmu) napravilo veliki utjecaj na Summoners Rift mapu gdje je, uz dostatnu vještinu, puno lakše okrenuti partiju sebi u korist. Ovo je bio veliki problem do nedavno, gdje je u određenom broju slučajeva pojedini champ dobio toliko killova ili farma da ga je bilo u potpunosti nemoguće zaustaviti.

 

Upoznajte Hecarima!

 

Ovu zakrpu dolazi i dugo očekivani jungling kentaur, Hecarim. Ovaj nemrtvi i iznimno mobilni jahač beneficira od povećane brzine kretanja, te koristi zalete i brzinu kako bi savladao protivnike. Zahvaljujući dvije vještine korištene za obuzdavanje gomile (crowd control), solidnim aoe vještinama i dobroj mobilnosti, ovaj lik definitivno će postati dobrodošli dodatak Ligi. Drugi lik, koji je najavljen na ovogodišnjem PAX eastu, mračni je dalekometni ad pod imenom Varus. Varus je konceptualno kombinacija ashe i caitlyn. Njegov q ima modularni domet, što znači čim ga dulje imate upaljenog, on može pogoditi veću daljinu. W omogućuje da nanosite dot koji "zatruje" protivnike, nakon čega bilo koji vaši ostali skillovi nanose dodatnu štetu. Njegov e, opet, ispaljuje salvu strijela koje usporavaju sve što prijeđe preko područja koje su preletjele. Konačno, Varusov ultimate je imobilizirajuća kuga koja se prenosi sa jednog neprijatelja na drugog, te im paralelno s time, naravno, nanosi štetu. Varus bi u Ligu trebao stići u sljedećoj zakrpi.

 

Prvi i iznimno neslužbeni pogled na nadolazećeg championa, Varusa

 

Ovom prilikom vas, naravno, pozivamo da komentirate najnoviju zakrpu, te da nas posjetite na službenoj Gamereport Facebook stranici. I da, skoro smo zaboravili: zakrpa za Hecarima ide danas (18. travnja), dok EUW i EUNA serveri moraju pričekati do idućeg jutra.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije