http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

KRAJEM MJESECA

Uskoro prvi Guild Wars 2 'beta vikend'

gw2
ArenaNet, razvojni studio koji stoji iza trenutno najisčekivanijeg MMO-a objavio je da će se prvi 'beta vikend' Guild Warsa 2 održati krajem ovoga mjeseca

Prvi 'beta vikend' u kojemu će dobar dio zainteresiranih moći zaigrati Guild Wars 2 MMO održati će se od 27 do 29. travnja – objavio je ArenaNet na Twitteru uz informaciju da će uskoro objaviti i informacije kako i kada downloadati client za betu te što će se točno igrati.

 

Nažalost, u beti mogu participirati samo oni koji su već prednaručili igru ili to učine prije 'beta vikenda' kojih će se održati još nekoliko prije izlaska igre ove godine, iako još ni okvirni datum, nažalost – nije poznat.

 

Nakon izlaska Star Wars: The Old Republic MMO-a koji je mnoge oduševio, ali i mnoge razočarao, Guild Wars 2 zasjeo je na mjesto najisčekivanijeg MMO-a današnjice. Guild Wars 2 neće zahtijevati mjesečnu pretplatu, a u pripremi je i verzija za konzole koja je još u fazi planiranja, a ako se ikada i pojavi na tržištu – biti će to bitno kasnije od PC verzije.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije