http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PROCURJELA INFORMACIJA?

Sljedeći Need for Speed biti će 'Most Wanted 2'?

NfsWorld
Jedna Južnoafrička online trgovina omogućila je prednaručivanje PC verzije Most Wanteda 2, navodno sljedećeg Need for Speeda. Radi li se tek o gafu ili nenamjernom curenju informacija?

Južnoafrička online trgovina BTGames u svoju je ponudu stavila Need for Speed: Most Wanted 2 i Dead Space 3, što je odmah izazvalo pravu buru internet prostranstvima. I dok je sasvim jasno da će sljedeći Dead Space biti upravo 'Dead Space 3', ono što je svima zapelo za oko je naziv sljedeće Need for Speed igre na kojoj navodno radi Criterion, studio zaslužan za NFS: Hot Pursuit i Burnout franšizu.

 

S druge strane, Criterion je prošloga ljeta tražio ljude za rad na 'open-world trkaćem projektu' i za 'projekt za sljedeću generaciju konzola'.

 

Need for Speed: Most Wanted na tržištu se pojavio 2005. godine i pokupio vrlo pozitivne kritike zbog čega je MW ostao jedan od najomiljenijih epizoda u životu NFS-a dosad.

 

Naravno, na kraju se postavlja pitanje koliko se može vjerovati spomenutom online shopu? Radi li se tek o nenamjernom curenju informacija ili gafu koji nema veze sa realnošću? Najbolja potvrda je možda činjenica da je isti site najavio HD kolekciju Jak & Dextera prije Sonyja – u bio je u pravu.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije