http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

MAŠALA

Diablo 3 beta dostupna svima ovaj vikend

diablo 3
Jeste li spremni za vikend avanturu feat Sotona and his pals?

Ponekad, sasvim ponekad, neke vijesti nas ugodno iznenade taman pred početak vikenda. Blizzard je, naime, danas objavio početak beta stress testa za Diablo 3. Znate li što to znači? To znači da je Diablo 3 beta dostupna svima ovaj vikend. Sve što trebate napraviti je logirati se u Battle.net i downloadati klijent.

 

Mali teaser za ovaj vikend...

 

Diablo 3 je preko 11 godina razvijani akcijski RPG. Njegovi su mu prethodnici ostavili nezahvalan zadatak dostizanja vrlo visokih gameplay standarda, koje će, nadamo se, uspjeti dostići. Vidimo se ovaj vikend u Sanctuaryu!

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije