http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

OBJAVLJEN I PRVI TRAILER

Najavljen 'Ascension': God of War prequel

image_god_of_war_ascension-18963-2495_0001
Sony je danas i službeno najavio ono o čemu se naglaba već nekoliko tjedana – novi God of War. Iako su se fanovi franšize možda nadali nastavku priče, to se neće dogoditi – 'Ascension' će biti prequel, igra koja će objasniti početak Kratosove priče

Već nekoliko tjedana sve su glasnija naglabanja o novoj God of War igri, a Sony je danas na službenom PlayStation blogu sve i službeno potvrdio. Nova God of War igra biti će 'Ascension' i biti će prequel cijeloj franšizi, tj. objasniti će sam njen početak. Na mjesto game directora postavljen je Todd Pappy, čovjek koji je bio design director na God of Waru-u 3, a za razvoj igre zadužen je Sony Santa Monica studio.

 

Sony ponosno ističe da će 'Ascension' biti 'najambicioznija God of War avantura u cijeloj franšizi dosad, a kao i sve ostale igre u serijalu biti će PlayStation 3 ekskluziva.

 

Uz službenu objavu igre, objavljen je i prvi trailer;

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije