http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NA STEAMU

Sniper Elite V2 demo napokon dostupan i vlasnicima PC-a

sev2
Vlasnici konzola demo verziju nadolazećeg Sniper Elite-a igraju već neko vrijeme, a sada ga napokon mogu zaigrati i vlasnici PC-a tj. korisnici Steam servisa

Demo verzija Sniper Elite V2 FPS-a napokon se pojavila i na Steamu pa je sada mogu zaigrati i vlasnici PC-a dok je vlasnici PlayStationa 3 i Xboxa 360 igraju već od sredine travnja. Demo teži 2GB, a osim svega što nudi konzolaška verzija, PC verzija sadrži i ekskluzivni 6v6 team deathmatch mod.

 

Igra će se na tržištu pojaviti 4. svibnja na sve tri platforme, a oni koji igru naruče prije izlaska dobiti će i dva dodatna oružja kao i specijalnu misiju u kojoj će biti moguće ubiti – Hitlera.

 

Podsjećamo, Sniper Elite V2 nije nastavak već remake igre 'Sniper Elite', a kao i u slučaju originala iz 2005., igru razvija Rebellion Developments, dugovječni studio zaslužan za nekoliko desetaka naslova čiji niz završava s recentnim i vrlo lošim 'NeverDead'-om.

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije