http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

'CLOSE QUARTERS'

Pogledajte kako će izgledati DLC za Battlefield 3

DICE i EA objavili su novi trailer za 'Close Quarters', drugi po redu DLC za Battlefield 3 koji će iskustvo igranja premjestiti u skučene interijere

Još krajem prošle godine DICE je objavio prvi DLC za Battlefield 3, 'Back To Karkland', a odmah potom najavljena su još tri DLC-a koji će stajati po 15 dolara svaki. Drugi DLC na tržištu će se pojaviti u lipnju i to pod imenom Close Quarters. Čemu takvo ime, vrlo je jasno vidljivo iz već drugog po redu traileru za nadolazeći DLC.

 

 

U 'Close Quartersu' igrači će dobiti priliku fenomenalni multiplayer isprobati i u skučenim interijerima za razliku od ogromnih otvorenih područja na kojima se trenutačno igra multiplayer. Osim novih mapa, DLC će donijeti i desetak novih oružja, desetak novih zadataka, pet jedinstvenih Dogtagova i novi mod 'Conquest Domination', kao i postojeći 'Conquest' mod ovaj puta prilagođen manjim prostorima.

 

Ako je suditi prema novom i ovom, nešto starijem traileru, 'Close Quarter' bit će prava adrenalinska doza za sve igrače Battlefield 3 multiplayera.

 

 

Točan datum izlaska DLC-a u lipnju još nije poznat, no na PlayStationu 3 pojavit će se tjedan dana prije nego na PC-u i Xbox-u 360. Nakon 'Close Quarters' bit će izdana još dva DLC-a: 'Armored Kill' i 'End Game'.

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije