http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

?!

Star Wars: The Old Republic od danas dostupan i u – Hrvatskoj

Na službenim stranicama The Old Republic MMO-a od danas stoji obavijest da se od danas igra može zaigrati u cijelom nizu europskih i bliskoistočnih zemalja, a među njima je i – Hrvatska

Brojni gaming sajtovi danas prenose vijest kako je Star Wars: The Old Republic o danas dostupan u cijelom nizu europskih zemalja, pa i u – Hrvatskoj. Vijest je objavljena i na službenim stranicama BioWareova MMO-a, što je očito zbunilo mnoge inozemne novinare koji su shvatili da SW:TOR u svim navedenim zemljama dosad nije bio.

 

No radi se jednostavno o tome da sada igrači iz Hrvatske igru osim u trgovinama mogu kupiti i na buy.swtor.com i to standardno i deluxe izdanje po cijenama od 54,99 eura i 74,99 eura. Prvih 30-ak dana igranja je besplatno, a pretplata se kasnije naplaćuje prema nekoliko modela:

 

- jednomjesečna pretplata: 12,99 mjesečno

- tromjesečna pretplata: 11,99 mjesečno

- polugodišnja pretplata: 10,99 mjesečno

 

Za sva dodatna pitanja, BioWare je objavio FAQ za europske i bliskoistočne zemlje.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije